Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-05@02:43:34 GMT

تجهیز امارات به سامانه پاتریوت بعد از «آواکس»

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۰۲۵۳۴

به گزارش جام نیوز به نقل از العالم،رسانه‌ها از دو قرارداد نظامی بزرگ امارات برای خرید سامانه دفاع موشکی «پاتریوت» از آمریکا و آواکس‌های ساخت سوئد خبر دادند.

یک خبرگزاری انگلیسی غروب دوشنبه به وقت تهران از توافق‌های گسترده این کشور برای خرید سامانه‌ دفاع موشکی از آمریکا و هواپیمای هشدار دهنده سریع (آواکس) خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری «رویترز» امارات دوشنبه حین برگزاری یک نمایشگاه نظامی در ابوظبی قراردادی بزرگ با شرکت آمریکایی ریتون برای خرید سامانه موشکی «پاتریوت» امضا کرد.

این در حالی است که روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» ضمن بررسی عملیات‌های موفق نیروهای مقاومت یمن و عراق علیه عربستان سعودی، به ضعف و ناکامی این سامانه‌ها در عربستان اعتراف کرد. در این یادداشت آمده است که در حالی که دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در حال تجدیدنظر در رویکرد ایالات متحده آمریکا در قبال منطقه است، گروه‌های مقاومت در یمن و عراق از شکاف‌های مستمر در سامانه‌های پدافندی سعودی بهره می‌جویند و حملاتی با «دقت بالا» علیه عربستان سعودی انجام می‌دهند.

به نوشته رویترز، امارات همچنین یک توافق با شرکت سوئدی «ساب» برای خرید هواپیمای هشدار سریع «جی -6000» امضا کرد. این دو قرداد معادل 1.99 میلیارد دلار است.

منابع خبری اماراتی روز شنبه از تجهیز ارتش امارات متحده عربی به هواپیمای جاسوسی آواگس«گلوبال آی» خبر داده بودند. منابع خبری اماراتی نوشتند که ارتش این کشور به سومین هواپیمای تجسسی آواکس گلوبال آی خود مجهز خواهد شد. شرکت سوئدی «ساب» سازنده این هواپیمای جاسوسی است و رسانه‌های اماراتی مدعی شدند که این هواپیما بهترین در منطقه است.

این در حالی است که امارات متحده عربی و روسیه تصمیم دارند در یک سرمایه گذاری مشترک، جت ابر فراصوت تولید کنند. «دنیس مانتوروف» وزیر صنایع و تجارت روسیه یکشنبه در این باره گفت که شرکت دولتی هواپیما سازی روسیه و طرف اماراتی قصد دارند برای ساخت یک جت مسافربری ابر فراصوت سرمایه گذاری مشترکی بکنند.

وزیر صنایع و تجارت روسیه گفت که نمونه طراحی شده این هواپیما در خاتمه سال 2020 یا آغاز 2021 عرضه می‌شود. قرار است سرعت این جت 1.8 ماخ باشد و در دو مدل 8 و 30 صندلی تولید شود.

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: پاتریوت آواکس هواپیمای جاسوسی امارات برای خرید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۲۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع

مدیرعامل شرکت توانیر از پرداخت ١٥ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکتهای توزیع نیروی برق کشور از ابتدای اردیبهشت ماه امسال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر در گردهمایی سراسری نیروگاههای کشور هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاهها اعلام کرد و گفت: شرکت توانیر تمام توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس طی دو سال اخیر طی دو نوبت یکبار 20 هزار میلیارد تومان و یک نوبت هم 30 هزار میلیارد تومان از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و از ابتدای اردیبهشت نیز جریان پرداخت نقدی به شرکت های تولید کننده برق از طریق بورس دنبال می شود.

وی با اشاره به ابلاغیه وزیر محترم نیرو که باید سهم معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، یادآور شد: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویتها به تولیدکنندگان برق و بخشهای انتقال و توزیع تخصیص می یافت که با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچکتر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکتهای توزیع و تولید برق هستیم تا خود شرکتها در قبال درآمد و هزینه های خود مسوولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند که تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکتها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می شود.

رجبی مشهدی به صفر رساندن مطالبات نیروگاهها طی یک بازه زمانی ٣ ساله را که در قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف گذاری وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با تمام قوا آن را دنبال می کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان
  • آمریکا ۵ فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرد ؛ ۲ صرافی و ۲ شرکت در لبنان و امارات
  • بذرپاش: فصل نوینی از تعاملات اقتصادی ایران و امارات رقم می‌خورد
  • حداکثر شش ماه حبس برای خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن پرند
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • از دجله تا راین!/کدام کشور اروپایی رکورددار تجهیز صدام به تسلیحات شیمیایی بود؟
  • پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت